Over TattooMaus

TattooMaus in Roosendaal heeft inmiddels de nodige jaren achter zich. Wat ooit begon als een “droombaan” is inmiddels 8 jaar een fulltime baan met passie en gedrevenheid.

TattooMaus tattooshop vind je in hartje Roosendaal aan de Raadhuisstraat 35 4701PL Roosendaal

Van potlood naar Inkt & Naald

Tekenen, krabbelen, schetsen, schilderen.. Ik heb het allemaal gedaan al vanaf dat ik een jaar of 5/6 was… Zolang ik me kan herinneren ben ik al met tekenen of andere vorm van ‘art” bezig geweest.

Maar de droom een Tattoo Artiest te worden.. die was heel sterk aanwezig! Het heeft nog wel even geduurd voor het zover was. maar uiteindelijk heb ik mijn droom kunnen waarmaken en in 2018 mijn eigen tattooshop geopend in Wouw. In 2022 ben ik naar hartje Roosendaal verhuisd en heb ik een knusse tattooshop in de Raadhuisstraat.

Tattoos in verschillende stijlen

Ik zet tatoeages in verschillende stijlen maar werk niet met kleur. Mijn werk is voornamelijk black and grey met een specialiteit in fineline tattoos. Ik breng jouw eigen ideeen in kaart en vertaal het naar een mooie tattoowaar je trots op kan zijn!

GGD Gekeurd

TattooMaus tattooshop is gekeurd door de GGD en heeft alle vergunningen die nodig zijn om verantwoord en hygiënisch te tatoeëren en te piercen.

Ik werk met uitsluitend EU medisch goedgekeurde materialen zoals naalden, inkt en overige materialen.