Skull tattoo

Skull tattoo designs, een stijl waar ik me zeer graag mee bezig houd. Skulls staan voor alles, in allerlei maten en vormen kan je deze tattoo stijl toepassen. Vaak worden deze tattoos gecombineerd met bijvoorbeeld rozen of andere ellementen om de skull tattoo vorm te geven.

Met een skull tattoo kun je enorm veel stijlen en soorten tattoos toepassen. denk hierbij aan:

Skull tattoo laten zetten?

Wil je ook graag een skul tattoo? In onze tattooshop in Roosendaal zijn we gedreven in skull tattoos.

Hoeveel kost een Skulls tattoo?

Skulls tattoos kun je al laten zetten vanaf 75 euro. Bijvoorbeeld als Fineline tattoo. Wil je een grote skull als tattoo dan ligt de prijs voor die tattoo uiteraard hoger.

Echter zijn er zoveel verschillende skulls dat het zeer lastig is om online hier een prijs op te zetten. Ook de grootte en wil je bijvoorbeeld combineren met een roos of ander element bepaald de tattoo prijs.

Wil je bijvoorbeeld een hele tattoo sleeve met daarin skulls dan is deze uiteraard duurder en kan de wachttijd iets langer zijn. Je kan bij ons online een afspraak inplannen of langskomen voor een vrijblijvende offerte voor je nieuwe tattoo.

Voorbeelden van door ons gezette skull tattoos

Meer voorbeelden van skull tattoos vind je in onze online Tattoo Portfolio en via onze social media.

Skull Tattoo

Skulls Tattoo laten zetten in Roosendaal

Onze tattooshop vind je in Roosendaal in de Raadhuisstraat.

In onze tattooshop ben je van harte welkom voor je tattoo welke met zorg en aandacht gezet wordt zoals je mag verwachten van een professionele tattooshop. Onze wachttijden zijn kort en de tattoos zijn betaalbaar!

je kan online een afspraak inplannen of langskomen voor een afspraak in te plannen.

Wij werken conform de wettelijke regels en hebben een GGD vergunning.

Op onze social media paginas zoals Facebook & Instagram vind je altijd de meest recente portfolio foto’s maar ook leuke tattoo acties elke maand!
Heb je een vraag over onze tattooshop? Bekijk dan de veelgestelde tattoo vragen pagina of neem contact op. Langskomen mag uiteraard ook altijd.