Tattoo afspraak inplannen

Gebruik onderstaand formulier om een tattoo afspraak aan te vragen.
Vermeld zoveel mogelijk details zodat ik een goed beeld heb van je wensen.
Op die manier kan ik je vrijwel direct een prijs geven voor je nieuwe tattoo. Ik reageer binnen 24 uur op je aanvraag (op mijn werkdagen)

Vermeld lichaamsdeel waar je je nieuwe tattoo wilt.
Vermeld de grote in CM. Bijvoorbeeld 10 x 15 cm
Let op dit is geen garantie. Ik neem contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken en dan plannen we een concrete datum.

Op zondag en maandag ben ik gesloten met de shop.
Leg uit in je eigen woorden wat je graag wilt en verwacht van je nieuwe tattoo.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Upload foto's op van tattoo ideeën welke je hebt. Zo kan ik je gewenste stijl zien en beter inschatten wat je tattoo gaat kosten.

Andere contact opties

Via onderstaande manieren kan je ook contact met TattooMaus in Roosendaal opnemen met al je tattoo vragen.

Handige weetjes

Wil je een Tattoo afspraak is het handig om enkele dingen te weten. Een afspraak is pas definitief als ik deze bevestigd hebben en als de aanbetaling voldaan is. Hieronder vind je nog enkele handige weetjes. Beter goed geïnformeerd dan voor verrassingen staan.

Minimaal 16 jaar oud (Of met Voogd/Ouders)

Wil je een tattoo laten zetten? Dan zijn hier regels aan verbonden. Lees alles over de minimale leeftijd voor tatoeëren.

Wij vragen een aanbetaling voor een tattoo

Voor een tattoo vragen wij een aanbetaling, deze kun je in de shop betalen met pin of contant. Wil je deze online betalen krijg je een (beveiligde) betaal link waar je met iDeal of Bancontact veilig kan betalen. Een aanbetaling moet binnen 5 dagen voldaan zijn anders vervalt de gereserveerde datum en tijd. Een tattoo afspraak is pas definitief na betaling van de aanbetaling.

Wij vragen 50 euro voor een kleine tattoo, 100 euro voor een grote tattoo en 500 euro voor een sleeve tattoo als aanbetaling.

Een aanbetaling vervalt als je niet komt op de afspraak, je mag wel een afspraak eenmalig verzetten (minimaal 48 uur van te voren via info@tattoomaus.nl).

Onze huisregels zijn van toepassing

Zoals alle bedrijven hebben ook wij huisregels waar je als klant aan dient te houden. Onze huisregels kun je online nalezen of een kopie hiervan vragen in de shop of per e-mail.