Vingerafdruk tattoo

Vingerafdruk tattoo, een herdenking tattoo die ik met regelmaat zet voor klanten uit het hele land! Fijne strakke lijnen al dan niet met schaduw om zo een perfecte tattoo te creëren.

Met een Vingerafdruk tattoo kan je alle kanten op al dan niet in combinatie met andere tattoo elementen zoals:

Vingerafdruk tattoo laten zetten?

Wil je ook graag een vingerafdruk tattoo? In onze tattooshop in Roosendaal zijn we gespecialiseerd in Vingerafdruk tattoos. Klanten vanuit heel Nederland en Belgie komen hiervoor naar mijn tattooshop.

Hoeveel kost een Vingerafdruk tattoo?

Vingerafdruk tattoos kun je al laten zetten vanaf 75 euro. Vaak zijn kleine tattoos zoals deze snel in te plannen. Vaak binnen enkele dagen tot 14 dagen.

Wil je de tattoo combineren met andere elementen kan de wachttijd iets langer zijn. Neem contact op om hiervoor een indicatie te ontvangen. Je kan bij ons online een afspraak inplannen of langskomen voor een vrijblijvende offerte voor je nieuwe tattoo.

Voorbeelden van door ons gezette Vingerafdruk tattoos

Meer voorbeelden van Vingerafdruk tattoos vind je in onze online Tattoo Portfolio en via onze social media.

Vingerafdruk tattoo

Vingerafdruk Tattoo laten zetten in Roosendaal

Onze tattooshop vind je in Roosendaal in de Raadhuisstraat.

In onze tattooshop ben je van harte welkom voor je tattoo welke met zorg en aandacht gezet wordt zoals je mag verwachten van een professionele tattooshop. Onze wachttijden zijn kort en de tattoos zijn betaalbaar!

je kan online een afspraak inplannen of langskomen voor een afspraak in te plannen.

Wij werken conform de wettelijke regels en hebben een GGD vergunning.

Op onze social media paginas zoals Facebook & Instagram vind je altijd de meest recente portfolio foto’s maar ook leuke tattoo acties elke maand!