Rozen tattoo

Rozen tattoo designs, wie houd er niet van. Rozen (maar ook andere bloemen) worden al zolang tatoeëren bestaat gebruikt in tattoo designs.

Rozen staan voor de liefde maar ook als aanvullend element in een tattoo design, in allerlei maten en vormen kan je deze tattoo stijl toepassen. Vaak worden deze tattoos gecombineerd met bijvoorbeeld een klok, kruis of ander element om de rozen tattoo vorm te geven.

Met een rozen tattoo kun je enorm veel stijlen en soorten tattoos toepassen. denk hierbij aan:

Rozen tattoo laten zetten?

Wil je ook graag een rozen tattoo? In onze tattooshop in Roosendaal zijn we gedreven in rozen tattoos.

Maandelijks zetten we verschillende rozen als tattoo, van fineline tattoo naar realistische rozen tattoos.

Hoeveel kost een rozen tattoo?

Rozen tattoos kun je al laten zetten vanaf 75 euro. Bijvoorbeeld als Fineline tattoo. Wil je een grote rozen als tattoo dan ligt de prijs voor die tattoo uiteraard hoger.

Echter zijn er zoveel verschillende rozen dat het zeer lastig is om online hier een prijs op te zetten. Ook de grootte en wil je bijvoorbeeld combineren met een klok tattoo of ander element bepaald de tattoo prijs.

Wil je bijvoorbeeld een hele tattoo sleeve met daarin rozen dan is deze uiteraard duurder en kan de wachttijd iets langer zijn. Je kan bij ons online een afspraak inplannen of langskomen voor een vrijblijvende offerte voor je nieuwe tattoo.

Wil je liever andere bloemen als tattoo? Dat is uiteraard ook geen probleem!

Voorbeelden van door ons rozen tattoos

Meer voorbeelden van rozen tattoos vind je in onze online Tattoo Portfolio en via onze social media.

Er zijn meerdere soorten rozen tattoos, denk hierbij aan de klassieke roos maar ook b.v. een pioenroos tattoo of klaproos.

Roos tattoo

Rozen Tattoo laten zetten in Roosendaal

Onze tattooshop vind je in Roosendaal in de Raadhuisstraat.

In onze tattooshop ben je van harte welkom voor je tattoo welke met zorg en aandacht gezet wordt zoals je mag verwachten van een professionele tattooshop. Onze wachttijden zijn kort en de tattoos zijn betaalbaar!

je kan online een afspraak inplannen of langskomen voor een afspraak in te plannen.

Wij werken conform de wettelijke regels en hebben een GGD vergunning.

Op onze social media paginas zoals Facebook & Instagram vind je altijd de meest recente portfolio foto’s maar ook leuke tattoo acties elke maand!
Heb je een vraag over onze tattooshop? Bekijk dan de veelgestelde tattoo vragen pagina of neem contact op. Langskomen mag uiteraard ook altijd.