Tattoo Stijlen & Soorten

Door de jaren heen zijn er veel tattoo stijlen & soorten ontstaan. Zo wilt de ene persoon een minimalistische tattoo en de ander graag een dieren tatoeage terwijl weer een ander een veren tattoo wilt als herdenking.

Hieronder vind je verschillende tattoo stijlen & soorten welke ik met regelmaat zet! Ik ben echter niet beperkt tot deze stijlen en zal graag samen met jou brainstormen voor jouw perfecte tattoo in welke tattoo stijl dan ook.

Minimalistische tattoo / Fine liner tattoo

Een minimalistische tattoo is een tattoo gezet met zeer fijne lijnen, vaak eenvoudig opgezet en zonder enige schaduw of slechts een minimum aan dotshading erbij.

Deze tattoo stijl kenmerkt zich als tijdloos ontwerp en wordt vaak gekozen voor persoonlijke note of b.v. vriendinnen tattoo. Van een bloemetje tot een quote tekst.

Dieren tatoeage

Dieren tatoeages zijn er al decenia en in verschillende stijlen. Van subrealism naar super realistisch of juist old skool tattoo stijl. Ze hebben vaak wel 1 ding gemeen. Dieren tattoos staan vaak als een innerlijke kracht, maar ook vaak als herdenking tattoo van een dierbare.
Vlinders worden vaak gebruikt voor een overleden familielid, tijgers en leeuwen tattoos worden vaak gezet als teken van beschermend.

Draak tattoo klein

Herdenking tatoeage

Een herdenking tattoo wordt vaak gezet voor een dierbare die verloren is of een huisdier welke overleden is. In tal van mogelijkheden kun je een herdenking tattoo zetten. Van een vingerafdruk tot een anker of een mooie bloem al dan niet met naam of datums erbij.

Veelal is de stijl subrealism in zowel black and grey als kleur tattoo.

Mandala tatoeage

De eeuwige cirkel genaamd Mandala, de mandala tattoo is tegenwoordig erg in trek en kan op tal van manieren gezet worden. Als een uniek opzichzelfstaande tattoo maar ook als opvulling/achtergrond tattoo om je Tattoo Sleeve af te maken.

Alle mandala tattoos hebben 1 kenmerk, ze zijn oneindig en worden aangevuld met dotwerk en of shadings. Ook worden er vaak bloemen of een dier bij getatoeëerd.

Met regelmaat gebruik ik mandala tattoos om een tattoo af te werken, het is een mooi vaak symetrisch patroon welke met geduld geplaatst moet worden en kenmerkt zich door de strakke evenwijdige lijnen.

Meer Tattoo Stijlen & Soorten

Deze webpagina is nog niet af, er zijn nog tal van mogelijkheden. Wil je kijken wat wij voor je kunnen betekenen voor je nieuwe tattoo? Kom gewoon een keer langs of neem contact met ons op! Dit kan ook via Facebook.

Tatoeage afspraak

Tattoo afspraak maken

Piercing afspraak

Algemene informatie