Veelgestelde vragen

Het is logisch als je vragen hebt als je een tattoo gaat laten zetten, hieronder hebben we veelgestelde vragen over tatoeages overzichtelijk gemaakt. Heb je na het lezen van deze veelgestelde vragen nog opmerkingen of vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Populaire tattoo vragen

De prijs van een tattoo is erg lastig online aan te geven. Elke tattoo is anders, zelfs de spot waar deze getatoeëerd wordt kan een prijsverschil geven. Kijk op onze Tattoo Prijs webpagina voor meer informatie over onze tattoo tarieven. Je kan ook via e-mail contact met ons opnemen met daarin de informatie met voorbeeld wat je graag wenst en we geven je een richtprijs.

 

Handig om te weten: Wij werken met vaste prijzen i.p.v. uurtarief en zijn de goedkoopste uit de regio Roosendaal en omstreken.

Doorgaans kun je een tattoo laten zetten binnen 2 maanden. Kleine tatoeages zoals een naam of kleine fineline tattoo binnen 2 weken.

We hebben een "wachtverzachter" mocht de afspraak niet kunnen binnen bovengenoemde tijden.

Sinds de wetgeving omtrent kleuren inkt is gewijzigd (2021) zetten wij geen fullcolor kleuren tatoeages meer. We gebruiken we nog kleuren inkt als steunkleur, denk hierbij aan gekleurde dierenogen of een rood hartje. Neem voor vragen over tattoos met kleur contact met ons op.

 

Onze specialisme ligt in Black and Grey tattoos.

Je kan via het online afspraak maken formulier een afspraak inplannen. Je kan ook via e-mail of messenger contact opnemen en via die weg een afspraak inplannen.

Wil je langskomen? Ook dat is geen probleem tijdens onze openingstijden!

Overige veelgestelde vragen

Dit is erg verschillend maar reken op 3 tot 8 weken. De huid kan al mooi genezen er uit zien maar onderhuids is er ook nog een genezingsproces die iets langer duurt.

Een goede nazorg bevorderd het genezingsproces enorm.

Ik werk alleen, het is niet handig en zelfs onwenselijk om tijdens een tattoo sessie elke keer te moeten stoppen met werken als er telefoon gaat. Ik houd de e-mail en messenger goed in de gaten dus je hebt vaak binnen enkele uren max 1 werkdag een reactie op je vragen.

Nee wij werken niet met verdovingszalf en raden dit ook af omdat dit de kwaliteit van de tattoo zou kunnen beïnvloeden. We adviseren 2 paracetamol in te nemen voor de tattoo sessie.

 

Wil je toch verdovingszalf gebruiken dan raden wij Emla of TKTX aan. Meld dit wel vooraf voor we aan je tattoo beginnen!

 

Gebruik je verdovingszalf geven we geen garantie op je tattoo. Bijwerken wordt dan in rekening gebracht indien van toepassing.

Als het litteken minimaal 6/9 maanden oud is kan dit in de meeste gevallen wel!

 

We zijn hierin gespecialiseerd en coveren met regelmaat littekens.

Wil je een litteken laten coveren met een tattoo? Kom dan een keer vrijblijvend langs in onze shop zodat we de huid en litteken kunnen beoordelen. Houd er rekening mee dat een tattoo over een litteken meer tijd kost en dus iets duurder zal zijn dan normaal.

Wij zetten een tattoo pas vanaf 16 jaar oud. Doch behouden wij het recht om een tattoo te weigeren. Bijvoorbeeld een hand tattoo of nek tattoo zetten wij pas vanaf 18 jaar.

Aanbetalingen kunnen betaald worden in de shop of als je online inplant via iDeal / Tikkie / Bancontact (Belgische klanten) of overboeking.

 

In de tattooshop kun je per pin betalen of cash.

We accepteren geen creditcards / VVV bonnen.

Nee wij tatoeëren  niet met as, dit is zeer onwenselijk en mogelijk zelfs gevaarlijk.

Lees hier meer over een tattoo zetten met as.

TattooMaus heeft een knusse tattooshop in het centrum van Roosendaal in de Raadhuistraat 35. Onze shop staat bekend om zijn open karakter, Jong en oud voelt zich thuis in onze Roosendaalse Tattooshop.

Ja, wij vragen een aanbetaling van 30% van de afgesproken tattoo prijs. Met een minimum van 25 euro. Maak je de afspraak online kun je deze betalen via Tikkie of iDeal/Bancontact.

De aanbetaling wordt verrekend bij het afrekenen van de tattoo na het zetten.

Met de TattooMaus cadeaubon kun je alles betalen in onze tattooshop. Tattoos & Aftercare producten.

Let op: cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten en zijn niet "deels" te verrekenen.

Wist je dat?

We gemiddeld 3 tot 5 tattoos per werkdag zetten? Met een specialisme in Fineline Tattoos, Botanische tattoos & Semi-realisme.

Dat zijn maar liefst 750/900 tattoos per jaar!

Kortom ook voor jouw tattoo project kun je perfect bij ons terecht!

Gespecialiseerd in:

Fineline Tattoos, Botanische tattoos & Semi-realisme.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op of kom langs de tattooshop.