Tattoo specialisme?

uil tattoo

Tattoo specialisme? Wat is dat nu eigenlijk?
Een tattoo artiest heeft vaak een specialiteit waar hij of zij zich graag mee bezig houd en daardoor er steeds beter in wordt. De tattoo specialisme wordt dan een passie waar de tattoo artiest in gaat uitblinken.

Wat is mijn tattoo specialisme?

Dat wordt vaker aan me gevraagd, wat is jou tattoo specialisme.. Die vraag vind ik erg lastig te beantwoorden moet ik eerlijk zeggen. Ik kan wel aangeven wat ik heel graag doe! Maar ook daarin groei ik nog steeds.

In de 8 jaar dat ik nu tatoeëer heb ik al van alles gedaan kwa tattoo stijlen. Van fine line tattoos zetten naar Maori. Hierin is wel zeker een voorkeur gegroeid en waardoor ik er ook steeds meer vraag naar krijg. Immers groeit mijn portfolio automatisch door hetgeen wat ik vaak zet. Hierdoor komen er meer klanten op af die veel zien van een bepaalde tattoo stijl bij mij.

Wat ik graag doe

Ondanks dat ik vrijwel alles tatoeëer op verzoek. Daarmee ben ik een allround artiest zoals ze dat noemen heb ik zeker mijn voorkeuren welke ook vaak terug keren in mijn tattoo portfolio.

Fine line tattoos

Botanische & dieren tattoos

Disney tattoos

Ik werk voornamelijk in de zogeheten black & grey tattoo stijl wat inhoud dat 98% van mijn tattoos met zwart en schaduwen gezet zijn. Her en der gebruik ik soms kleur. (bv een rood hartje of blauwe ogen in een tijger)

Ik beperk me niet tot mijn tattoo voorkeur momenteel, ik weiger echter inmiddels wel bepaalde stijlen zoals tribal tattoos en Maori. Daar heb ik echt een hekel aan (sorry folks)