Van een potlood naar inkt

Tekenen.. iets wat ik al doe sinds ik me kan herinneren. Sterker nog als ik bij “Oma” op bezoek ga, hangen er nog schilderijen die ik
25 jaar geleden gemaakt heb… (Omas zijn nu eenmaal trots denk ik? 🙂 ) Hahaha.. In tekenen en tatoeëren vind ik in elk geval rust.

Waar het tatoeëren begon

Al sinds kind af aan ben ik geboeid door het vak Tatoeëren en ik heb zelf ook de nodige “plaatjes”. Een 6 jaar geleden de kans gekregen om uiteindelijk “in de leer” te gaan bij een Tattoo artiest! De dag van vandaag… een volle agenda en een eigen Tattooshop in Wouw!

Draak tattoo klein

Een eigen style

Een tattoo artiest heeft vaak een eigen stijl waarin hij of zij zich specialiseert.

Ik ben enkele jaren opzoek geweest naar mijn tattoo stijl. Waar ik echt van warm wordt is toch Flora en Fauna (planten en dieren) en Minimalistische tattoos (zo verfijnd mogelijk)

Door constant te werken met nieuwe technieken en materialen optimaliseer ik mijn tatoeage skills constant wat resulteert in een optimaal resultaat voor mij en voor de klant.

Blijven leren, groeien en perfectioneren

Nieuwe stijlen, nieuwe technieken. De tattoo wereld staat niet stil. Een tattoo artiest die niet meer leert staat stil en zal worden ingehaald. Ik zelf leer nog elke dag! Ik heb veel contact met collega’s en mijn eigen leermeester (Remco Schellens, Inkmaster) waar ik steun van krijg indien nodig (en inmiddels andersom)

Ook volg ik nog met regelmaat apprentice opleidingen voor gevorderden van o.a. Oscar Akermo (Bang Bang, New York). Met regelmaat wordt ik inmiddels gevraagd voor Internationale Conventies.

Wil je mij persoonlijk wat vragen? Mail maus@tattoomaus.nl voor informatie. Heb je een algemene vraag? Mail dan naar info@tattoomaus.nl en de shopmanager helpt je verder!

Tattooshop Roosendaal (TattooMaus!)

Onze Tattoo en Piercing shop is net zo uniek als onze artiesten, volledig zelf gemaakt interieur op maat voor de shop welke het gemak dient van de klant en artiest. Huiselijke warme sfeer en veel gezelligheid. Moet je even wachten voor je aan de beurt bent of heb je een vriend(in) bij? We hebben een gezellige lounge met veel lees en kijk plezier.