Tekst & Letters tatoeage

Tekst tattoo

Heel veel mensen zetten tekst & letters tatoeage, van namen van geliefden of zinnen met tekst van een levens quote of andere betekenis. Voor iedereen heeft een tattoo met letters of tekst een andere betekenis!

Er zijn een aantal factoren waar je op moet letten als je een Tekst & Letters tatoeage laat zetten. Niet ieder lettertype is bijvoorbeeld geschikt om te tatoeëren en ook de positie op je lichaam speelt hierin een rol mee.

Mogelijkheden Tekst tattoos

Er zijn tal van mogelijkheden om een tekst & letter tatoeage te laten zetten, van eenvoudig enkel een naam tattoo of een initiaal tattoo. Veel worden er quote tattoos gezet of zelfs teksten die geliefden hebben geschreven welke wij exact zelfde tatoeëren bij jou.

Wat kost een Tekst & letters tatoeage?

Teksten, letters zijn vaak niet groot (op uitzonderingen na) en zijn vrij vlot getatoeëerd waardoor de tattoo prijs allemaal wel mee valt. Rekening houdende met het start tarief zal je voor een letter of naam tot 10 cm breed op circa 60/75 euro uitkomen.

Wil je er bijvoorbeeld een hartje bij of een andere kleine toevoeging zoals een vlinder of ster dan zal dat de prijs iets hoger maken. Dan moet je rekening houden met 90 tot 125 euro. Hiervoor heb je wel een mooie gedenk tattoo voor de rest van je leven.

Wil je freehand script of bijvoorbeeld over een hele onderarm of been heen of allerlei toevoegingen?
Dan beste even contact opnemen zodat we een vrijblijvende offerte kunnen geven voor je tekst tattoo.

Welk lettertype / font voor Tekst & Letters tatoeage?

Tatoeëren van Tekst & Letters tattoos kan niet met alle lettertypes maar wel enorm veel. De grootte van je tattoo en de positie op je lichaam bepaald wat er mogelijk is. Een zeer strak lettertype is bijvoorbeeld zeer klein al te zetten terwijl sierletters een minimale grootte nodig hebben.

Als uitgangs punt kun je op www.dafont.com altijd eens kijken wat je mooi vind van lettertype en overleg dit met ons of het mogelijk is. Vaak zullen wij indien iets niet mogelijk is een alternatief adviseren welke dan wel erop lijkt en wel mogelijk is voor je Tekst & Letters tatoeage!

Voorbeelden van tekst, naam en letter tattoos

Hieronder zie je verschillende stijlen van tekst tattoos welke wij in het verleden gezet hebben. Wil jij ook een dergelijke tattoo? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.