Piercing laten zetten

Wil je een piercing laten zetten in Roosendaal? Dan ben je bij TattooMaus aan het juiste adres! Met een inhouse piercing shop bieden we alle piercings aan voor slechts 29.50! Bel even als je een piercing wilt laten zetten en vaak kan je tijdens openingstijden dezelfde dag nog terecht! Of maak een online piercing afspraak!

Soorten Piercings welke wij zetten

forward-helix

Bij TattooMaus plaatsen we ook verschillende soorten piercings tegen een aantrekkelijk tarief! Hieronder vind je alle soorten piercings welke wij plaatsen.
Voor piercings kun je vaak dezelfde dag nog terecht om te laten zetten!

Bekijk hier onze Piercing Portfolio voor een kleine impressie welke piercings wij allemaal al geplaatst hebben.

Zoals je ziet zetten we verschillende soorten piercings! Alle kosten slechts € 29.50 en zet je er meerdere in 1 keer krijg je 10% korting op het totaalbedrag.
Kortom een mooie piercing sieraad hoeft niet duur te zijn! We zijn benieuwd in welke piercings jij interesse hebt!

Wij plaatsen geen intieme piercings bij zowel man als vrouw.
Wij hebben een 2 professionele piercers in de shop! Wij werken uitsluitend volgens de GGD voorwaarden en met medische kennis.

Top 3 Populaire piercings

Onderstaande piercings worden het meest gekozen. Door de mogelijkheden en variaties van sieraden die we hebben voor deze piercings heb jij ook een pracht van een piercing! Kom langs of bel voor een afspraak.

Neuspiercing

Helix Piercing

Navel Piercing

Soorten Piercings welke wij nog meer zetten

Zoek je een andere piercing? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Elanzo, Het sieraden merk voor Titanium en Gouden piercings!

Wij plaatsen alle piercings standaard met een Titanium piercing, dit helpt eventuele irritatie of ontstekingen te voorkomen. Wij gebruiken uitsluitend piercings van het merk Elanzo welke staat voor kwaliteit. Wil je na de genezing periode een ander piercing sieraad? Ook die hebben wij gewoon op voorraad! Deze zijn leverbaar in Titanium, 14Kr Goud of Chirurgisch staal.