Afspraak maken

Wil je een afspraak maken of meer informatie aanvragen voor een tattoo of piercing? Maak dan hieronder een keuze. Een afspraak maken is zo gebeurt.
We bevestigen een afspraak binnen circa 24 uur. Wil je sneller? Dan adviseren we je om tijdens openingstijden contact met ons op te nemen via telefoon of kom langs in de shop.

Maak hieronder een keuze waarvoor je een afspraak wilt maken

Tatoeage afspraak

Tattoo afspraak maken

Piercing afspraak

Algemene informatie

Handige weetjes

Wil je een Tattoo of Piercing afspraak is het handig om enkele dingen te weten. Een afspraak is pas definitief als wij deze bevestigd hebben. Hieronder vind je nog enkele handige weetjes. Beter goed geïnformeerd dan voor verrassingen staan.

Minimaal 16 jaar oud (Of met Voogd/Ouders)

Wil je een tattoo of piercing? Dan zijn hier regels aan verbonden. Lees alles over de minimale leeftijd voor tatoeëren en piercings plaatsen.

Wij vragen een aanbetaling voor een tattoo

Voor een tattoo vragen wij een aanbetaling, deze kun je in de shop betalen met pin of contant. Wil je deze online betalen krijg je een (beveiligde) betaallink waar je met iDeal of Bancontact veilig kan betalen. Een aanbetaling moet binnen 5 dagen voldaan zijn anders vervalt de gereserveerde datum en tijd. Een tattoo afspraak is pas definitief na betaling van de aanbetaling.

Wij vragen 50 euro voor een kleine tattoo, 100 euro voor een grote tattoo en 200 euro voor een sleeve tattoo als aanbetaling.

Een aanbetaling vervalt als je niet komt op de afspraak, je mag wel een afspraak verzetten of annuleren (minimaal 48 uur van te voren) Bij annulering krijg je de aanbetaling in de vorm van een waardebon.

Onze huisregels zijn van toepassing

Zoals alle bedrijven hebben ook wij huisregels waar je als klant aan dient te houden. Onze huisregels kun je online nalezen of een kopie hiervan vragen in de shop of per e-mail.